Skip to content

Gastouderopvang Breda

De eisen die aan een gastouderopvang gesteld worden door de overheid en door de ouders zijn groot. Dat is logisch. Ook wij van gastouderopvang Breda beseffen dat u alleen het beste wilt voor uw kind. En dus streven wij als het adres voor gastouderopvang in Breda simpelweg perfectie na. Daarbij bieden we altijd een hygiënische, veilige en vertrouwde opvanglocatie aan.

Kies voor de ervaring van gastouderopvang Breda

Als u kiest voor ons als gastouder in Breda, dan weet u zeker dat u te maken krijgt met ervaren mensen die precies weten wat uw kind wenst en aan welke wettelijke verplichtingen voldaan moet worden. Onze ervaring is zeer breed, ondertussen zijn we al zeventien jaar in de branche actief. Goed te weten is dat hoewel de naam anders doet vermoeden we ook dé opvanglocatie voor kinderen zijn in de regio Prinsenbeek, Oosterhout, Etten-Leur, Hoeven, Oudenbosch en Rijen. Ook als u in die regio’s woonachtig bent, klopt u dus gewoon bij ons van gastouderopvang in Breda aan.

Gastouderopvang Breda
Gastouderopvang Breda

Uiteraard voldoen we aan alle wettelijke eisen

Wij voldoen aan alle wettelijke eisen zoals die aan een gastouderopvang gesteld worden. Daarnaast worden we geroemd om onze flexibiliteit. Wat betreft dagen en tijden komen we er altijd uit. Wij beseffen ons terdege dat alles anders geworden is en dat van vaste werktijden voor ouders al lang geen sprake meer is. Wij proberen altijd maatwerk te bieden en dat lukt vrijwel altijd. 

Onze expertise als gastouder Breda gaat ver en is zeer breed

Behalve de wettelijke eisen die aan een goede gastouderopvang gesteld worden, zijn wij er trots op dat onze expertise veel verder gaat. We hebben ons de afgelopen jaren bekwaamd in zaken als ADHD, voedingsleer en hebben we ons actief beziggehouden met de observatiemethode volgens Uk en Puk. We herkennen heel snel babykwaaltjes, weten hoe om te gaan met rouw en verlies bij kinderen, zoals we ook raad weten met praktische zaken als hoofdluis en allergieën. Door het behalen van zoveel mogelijk certificaten en het opdoen van zoveel mogelijk kennis, kunnen we nog meer voor vraagouders betekenen. En dat beetje extra bieden we heel graag en is precies wat ons onderscheidt van andere opvangmogelijkheden. En omdat u alleen het beste wilt voor uw kind en alleen de beste begeleiding wilt, is kiezen voor een samenwerking met ons zeer verstandig. Zowel voor uw gemoedsrust als ouder als voor uw kind die geniet van een veilige en hygiënische omgeving.