Skip to content

Kinderopvang Breda

Steeds meer ouders zoeken naar het beste adres voor kinderopvang. Wij als specialist in kinderopvang in Breda zijn in de regio Breda simpelweg het beste adres. Behalve Breda, bedienen we ook de regio’s Prinsenbeek, Oosterhout, Etten-Leur, Hoeven, Oudenbosch en Rijen. Als u verzekerd wilt zijn van een gecertificeerde, veilige en hygiënische kinderopvang in Breda, moet u echt bij ons zijn.

Altijd een passende oplossing beschikbaar vanwege onze flexibiliteit

Wat ons onderscheidt? Simpel. Dat is bijvoorbeeld onze flexibiliteit. De vaste werktijden voor ouders zijn er al lang niet meer. Daarom zijn we wat betreft dagen en tijden zeer flexibel. Bij ons vindt u altijd een passende oplossing voor de kinderopvang in Breda. We hebben ondertussen al ruim zeventien jaar ervaring in de wereld van de kinderopvang en kennen dus het klappen van de zweep. Uiteraard zijn we met een LRKP-nummer opgenomen in het landelijk register, een eis die geldt als het om kinderopvang in Breda gaat.

Kinderopvang Breda
Kinderopvang Breda

Wij van Kinderopvang Breda voldoen aan alle gestelde eisen

Wij voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden aan kinderopvang in Breda en durven ons wat dat betreft best een perfecte gastouder in Breda te noemen. Behalve de wettelijke vereiste certificaten waarover wij van Kinderopvang Breda beschikken, beschikken onze medewerkers over nog heel erg veel meer diploma’s, erkenningen en certificaten. Onze expertise is dan ook groot en zeer breed. Zo heeft ADHD, voedingsleer, observeren volgens de Uk en Puk methode, babykwaaltjes, en rouw en verlies bij kinderen voor onze medewerkers geen geheimen. 

De expertise binnen Gastouderopvang Breda is groot en zeer breed

Ook weten we alles op het gebied van hoofdluis en allergieën en zijn we bekend met alle kinderziekten. Door het steeds opnieuw behalen van certificaten, kunnen we voldoen aan vrijwel alle wensen van de vraagouders. Onze brede kennis is iets waardoor we ons echt onderscheiden ten opzichte van andere kinderopvangmogelijkheden die er in de regio Breda zijn. En daar zijn we samen heel erg trots op.

Veilige, hygiënische en vertrouwde opvanglocatie voor uw kind

U vindt in ons van kinderopvang in Breda een opvanglocatie voor uw zoon of dochter die veilig en vertrouwd is voor uw kind en waar op zeer hygiënische wijze gewerkt wordt. Kinderen ervaren rust en krijgen volop aandacht. Wij zijn wat dat betreft precies wat u zoekt: de perfecte opvanglocatie voor uw zoon of dochter. Want voor uw kind wilt u toch alleen maar de beste opvang?