logo x

Spelenderwijs ontwikkelen

flag

Leren & spelen als keerzijdes van dezelfde munt

Leren hoeft niet saai te zijn en daar zet ik met name op in tijdens de activiteiten die ik aanbied. Ik stem de knutsel-, leer- en speelactiviteiten op de individuele behoeften van jouw kind af en stimuleer zijn of haar persoonlijke groei.

Dat doe ik via het voor- en vroegschoolse educatieprogramma van Uk & Puk. Zo werk ik onder andere aan spraak-, taal- en sociaal-emotionele ontwikkeling. De zintuigen van je kind prikkelen en zijn of haar (fijne) motoriek bevorderen, behoren eveneens tot mijn doelstellingen. Dat maakt dat je kinderen zo goed mogelijk op de basisschool worden voorbereid.

persoonlijke groei

Je kind(eren) door een ervaren gastouder laten opvangen?

Maak dan vandaag nog een afspraak!
cloud big
cloud big
cloud big
cloud
ayunan
balon met puk
flag

Routine als houvast

Mijn prioriteit is een vaste dagindeling creëren. Dankzij regelmaat weten kinderen precies waar ze aan toe zijn. Dat geeft hun een enorme houvast, waardoor ze sneller uit hun comfortzone durven te stappen. Denk bij een dagschema bijvoorbeeld aan op vaste tijdstippen:

De ontspannen sfeer die tijdens mijn begeleiding heerst, geeft je kind het gevoel dat hij of zij zichzelf mag zijn. Je kind samen met Saskia en Puk de wereld in en rond het huis laten ontdekken? Plan dan vandaag nog een eerste afspraak in.