logo x

Wie ben ik?

Wie ben ik
flag

Kinderopvang door Saskia

Ik, Saskia Lexmond, ben al achttien jaar actief als gastouder. Ik begon mijn carrière bij een kinderdagverblijf in Brabant. Vervolgens verhuisde ik en besloot ik daarom zelfstandig aan de slag te gaan.

In Berkel en Rodenrijs voorzag ik zeven jaar lang kinderopvang en haalde ik enorm veel voldoening en plezier uit die baan. Ik besloot echter terug te keren naar Brabant, waar ik geboren en getogen ben. Nu sta ik in Breda klaar om jouw kind(eren) bij je thuis op te vangen wanneer je plannen hebt of aan het werk bent.

flag

Gecertifieerd gastouder

Door de jaren heen behaalde ik tal van diploma’s die me in staat stellen mijn werk professioneel en wettelijk correct uit te voeren, waaronder certificaten rond:

puk in boom

Mijn werkwijze leren kennen?

Maak dan vandaag nog een afspraak!
cloud big
cloud big
cloud big
cloud
ayunan
betrouwbare gastouder
flag

Gericht op de behoeften van jouw kind

De kennis die ik tijdens opleidingen verworven heb, maakt dat ik een betrouwbare gastouder ben die jouw kind de individuele zorg kan bieden dat het verdient.

Als je vragen hebt over mijn werkwijze of de situatie van je zoontje of dochtertje met mij wil bespreken, kan je steeds contact met mij opnemen.