Skip to content

Wie ben ik

Hallo (aanstaande) Papa’s en Mama’s 

Mijn naam is Saskia Lexmond en werk al 18 jaar in de kinderopvang. Ik ben begonnen bij een kinderdagverblijf in Brabant, maar door een verhuizing naar Berkel en Rodenrijs ben ik voor mezelf begonnen. In Berkel en Rodenrijs ben ik 7 jaar gastouder geweest en dat heb ik met heel veel plezier gedaan! Maar omdat ik geboren en getogen ben in Brabant, heb ik besloten om daarna terug te keren. Nu dat ik in Breda woon, wil ik heel graag gastouder worden bij u thuis.

Mijn werktijden zijn:

In goed overleg ben ik bereid buiten deze dagen/tijden te werken.

Daarbij heb ik diverse diploma’s, certificaten welke een Gastouder nodig heeft om haar werkzaamheden op een juiste wijze en wettelijke manier te mogen uitvoeren. Daarnaast heb ik de certificaten ADHD, voedingsleer, observeren met Uk & Puk, veelvoorkomende babykwaaltjes, rouw en verlies bij kinderen, hoofdluis voorkomen en bestrijden, medicijngebruik, ernstige allergie, herken kinderziekten. Deze certificaten geven mij de mogelijkheid om nog meer voor u, als vraagouder(s), te kunnen betekenen

Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.

Bij vragen kunt u me mailen of bellen.

 

Met vriendelijke groet,

Saskia Lexmond