logo x

Weetjes

paddenstoel puk
flag

Wist je dat …

  • ik flexibeler ben dan een kinderdagverblijf of BSO (buitenschoolse opvang)? Zo kan ik bijvoorbeeld voor je kind zorgen als het ziek is en hoef je daar zelf geen vrije dag voor te nemen.
  • ik je zoontje of dochtertje naar zwemlessen of een andere hobby kan brengen en hem of haar daar kan begeleiden? Op die manier hoef je er zelf geen ingewikkelde tijdschema’s op na te houden.
  • ik met je meedraai in de dagelijkse routines van je gezin? In overleg kan ik dus huishoudelijke taken voor mijn rekening nemen, waardoor je na je werk in een schoon en opgeruimd huis kan ontspannen.
  • je kinderen dankzij Gastouderopvang Saskia lekker kunnen thuisblijven, hun eigen ritme kunnen aanhouden en dus een groter gevoel van rust zullen ervaren? Ze kunnen fijn in hun eigen bedje slapen en met hun vertrouwde speelgoed spelen.
  • je kinderen veel aandacht zullen krijgen en met leeftijdsgebonden activiteiten uitgedaagd zullen worden? Daarbij focus ik voornamelijk op knutselen, buitenspelen en spelenderwijs leren.

Wil je jouw kind(eren) met mij laten kennismaken om te zien of het klikt? Maak dan vlug een afspraak en dan kom ik maar al te graag bij je langs.

Mijn werkwijze leren kennen?

Maak dan vandaag nog een afspraak!
cloud big
cloud big
cloud big
cloud
ayunan